Fantastic Beast


Semalam saya bercuti.. sebab last week kena kerja sampai hari ahad. 
So kami p 1B tengok wayang.. since belum gaji, saya paw ja dorang bahahahaha
If you must now.. saya memang suka tengok cerita yang berkait dengan magis..
so semalam kami tengok Fantastic Beast. 
dan rasanya.. tiada penyesalan disitu.. saya terhibur... :)


Ending dia berbunyi begini..

Scamander cakap cam ni.. yang mana saya sangat ingat 

"People change.
I've changed. I think.
A little maybe..."


Azam Le Bro

this week so great and its happening so fast.
 
Just yesterday us girls lepak lepak at KKIA...

KKIA is actually a nice place to get together and lepak lepak

sambil dengar KKIABusingCorner

Dan pagi tadi Azam Pm saya all the way from UK...

he sents me snow video from his place.. :) :) 

I miss him though.. 

Harap yang baik baik ja untuk dia sana..

doa yang baik baik.. 

rasa nak cakap.. It's ok~~ take ur time.. 

but never in our life cakap yang baik baik to each other...

tapi doa itu kuat.. semoga dia baik baik saja...

lepas dia Faiz pun pm saya..

dan gossip hak3...

I miss everyone now..

Nusuara Annual Dinner



Nusuara Annual Dinner hari isniin hari tu.. dengan tema 'Black and White' payah juga sis cari dress...

Satu malam ja tahun ni tidak macam tahun tahun lepas...

2 hari satu malam memang tidak akan cukup

untuk kami bergumbira, cathcing up dan flirt flirt.. :))


Port wajib untuk leladies ini.. tak faham betul sis :)



Geng Bualan Bebeh.. dari berlapan, kini tinggal berenam.. 


Cluster A.. 

Satu malam tidak mampu untuk melepaskan rindu.. dan sudah start rindu balik ;)

See you masa training yang entah bila itu ;))

Scarlet heart Of Ryeo



Scarlet Heart Of Ryeo ends two days ago.. and I just can't get over it   :(

At the end of the episode IU thought that everything happened just a dream.. 

Until one day when there is an exhibition of Goryeo Era to her workplace and 

suddenly all the dreams that she have make sense.

When she is in the exhibition that display 

painting from goryeo era and she saw the painting of Wang so standing alone in front of the palace

she is crying as saying 'I am sorry for leaving you alone'

uhukkkk sis sedih... 




Having tuesday blues

Pagi tadi bangun and masak. Last sekali ak buang apa yang aku masak
sebab.. tak lalu...
Lunch pun x lalu.. jadi aku makan chipster... 
aku stress.. ha.ha.haaa okbai
Powered by Blogger.