Random Rants

Semalam Bibi tanya soalan ni..

"La, apa maksud 'selfish'?

then I said

"Jual ikan'

she's LOL  and me asking why???????

Dia cakap sebab Dylan tanya soalan tu masa dia ambik Dylan dari sekolah...

so kami pun hahahahahhaha sebab dia jawab dekat Dylan selfish means 'pentingkan diri'

pastu Dylan cakap 'bukan jual ikan?'

bahhahahahha.. mesti kawan kawan dia dekat sekolah buat lawak yang lame ni....

so masa dekat ruang tamu... orang pun bertanya Dylan, mana dia dapat soalan pelik2 tu??

dan dia jawab..

"kakak Lala"


eh??? aku ea??? bahahahhahahhahahhaha


Dan last week, saya, BB and boboi p tambunan ambik benih Halia...

Boboi dalam process untuk buat ladang kopi.. kopi ladang kan?? bukan kebun kopi kan?? ;)

saya pun bertanya la pasal prosess tu... dia cakap tinggal tunggu benih kopi ja lagi :)

stupid I am tanya macam ni...

"Jadi benih Kopi tu dari Biji Kopi la?"

boboi selamba jawab...

"takkan dari biji durian" Bahahahhahahah okeh pening.....


story apa lagi?????

ok lah bye.. sis mahu bercuti merdeka... semalam iphone sis rosak. jadinya.. sis tersiksa...

0 comments:

Powered by Blogger.