Budak tahun 3 minum racun

BB dan Dylan punya conversation lepas waktu sekolah td~~~


BB: dylan kenapa kw tidak bersukan tadi?
Dylan : sebab saya puasa
BB : jadi kawan ko yang duduk sebelah kw tadi pun puasa la?
Dylan : tidak.. Itu dia minum racun
BB: hahhhhh??? RACUN??? Macam mana dia minum racun???
Dylan : entah dia, ada org letak dlm makanan dia~~

Note: budak tu keracunan makanan semalam 😅😅😅

Entahhh laaa kbai

Script to screen :)




Kami diberi kursus Scrpit to screen selama 2 hari dekat fakulti kesenian dan warisan kalau x silap dekat UMS. Selama dua hari tu memang macam wahhh 
hari pertama tu lebih kepada teori.. memang mengantuk gila gila.... 

Me editor.. jangan x tahu!! puih!!

Satu hari tu saya mengamuk.. mengamuk sampai muka elvison pun saya x mw pandang.. jadi saya jalan kaki je nak balik hotel.. puih.. Nasib baik ada macik Cun ni sudi amik and bawa p makan... mih2
Kami kena stay courtyard hotel selama 2 hari tu.. cantek kan??? cakap ya!!

Muka puas hati dapat tempat kedua.. serius sebenarnya fikir dapat saguhati ja.. bila ingat balik semua scene tu.. rasa malu pun ada... hik3

Hari ni birthday  Tasha.. so celebrate awal.. yang bestnya budak2 lain pun nynayi birthday song sekali.. 

Sebelum training ni.. kami team KK fikirkan x dapat hotel.. so kami booked la Grand boreno 1 bilik.. untuk 3 orang.. sekalinya dapat juga hotel.. tapi xkan bazirkan grand borneo ni.... besar pula tu bilik.. kami tidur juga satu malam hahahahh

okbai... saya ngantuk.. saya  belum update cerita KL lagi ni...

Powered by Blogger.