malu sebenarnya

Join Bisnes online ni satu yang tidak pernah terjangkau di kepala ni dulu..
Tapi, jalan yang ni tiba tiba terbentang depan mata...
dan saya penuh tawakkal untuk teruskan saja..

Malu sebenarnya malu...
Tapi bila fikir balik, kalau x post, sape yang tahu kita ada bisnes?
plus, kawan2 pun ramai yang dah start buat bisnes sendiri
ada yang lama dan ada yang baru..
so sebenarnya dorang faham...
dan dorang boleh je bagi semangat kan??
Malu memang malu.. sebab ini bukan lah profession yang menjadi pilihan dulu kala
tapi, yakin ja melangkah..
bak kata sue...
the beginning  is the hardest...




So, coach comel kita Cik Aida Natasha nanti nak Coach pasal #ProjekDuitRayaStg- Projek STG
saya tak tahu lagi detailsnya.. Mungkin untuk tolong orang lagi berseri waktu raya nanti...
ataupun.. mungkin bakal ada rezeki duit raya dari saya tahun ni kan???

Kita berusaha sebab kita ada Misi
tazkirah Apan tadi :
Kaya ada banyak jenis, kaya jiwa, kaya bahagia, kaya duit... pilih ja mana satu....


and of course la kita mahu jiwa dulu.. bahagia.. kan???

ahhh saya malu saya malu

tapi kena juga cakap Projek  STG best!!!
supaya semangat!!


#ProjekSTG #KitaAdaMisi

0 comments:

Powered by Blogger.