Last week

This is a throwback post...


Sebab kan last week mama mahu shopping dekat KK dan kebetulan macik saya ada wedding invitation dekat KK ni, kami pun book lah apartment dekat Likas Square..
So macam mini gathering.. lama x berfoya foya kan ? hua hua... 



Agenda hari ahad tu lebih kepada makan makan and shopping shopping.. huahuahua

Sebelum Dinner.. sebab lepas dinner kami p tengok Civil war... 
see?? berfoya foya gila...
kalau perasan shawl yang BB pakai tu adalah shawl yang saya pakai masa lunch.. sebab dia malas meng'iron' kut~~ maka!!!



saya sebenarnya mahu menunjuk shawl cakenis tu.. sebab ampunn!! susah sangat la mahu dapat!!
and itu adalah kazen saya.. kenal kan?? kenal kan???



wishlist.. mesti mahu before fly ke KL hujung bulan ni.. semogaaa~~~




0 comments:

Powered by Blogger.