dirindui

Hari ini saya sangat mengantuk..
bila masa saya tidak mengantuk kan??
ceritanya saya kena gerak awal dari keningau..
Tapi saya terlambat bangun yang mana menyebabkan saya sampai office 7.40 am
lambat?? x lambat??
okeh memang x lambat..
masalahnya saya tu kena hulur kunci dekat alfred hari ni.. dan dia dah sampai office 7.15 am!
I am so sorry... minta maaf sangat...

lepas tu kena p Inobong sebab bertugas dekat Inobong hari ni..
bravo bravo... a ah.. saya dah sangat lambat...

jadinya bila dah sampai inbong.. saya sangat sangat sangat mengantuk.. syukur xde orang.. so dengan selambanya saya tidur.. hahah

dan tiba tiba ada text masuk macam ni..

'Lala. B0sannn... Nape x update blog?
ak nak baca blog sape ni?? B0sann.'

macam tu la aayat dia.. dan saya berfikir...
nak update apa ni??? update apa ni???
otak x mampu berfikir sebab mengantuk...
 merapuh kan???


lepas lunch baru la sel2 otak berhubung kembali..
happy working hahah puihhh


0 comments:

Powered by Blogger.