KO tengok boboiboy??

ko tengok boboiboy??
macam tu lah soalan orang sekeliling and asking me why??
why not??
as someone yang appreciate animasi actulayy benda tu tak nampak pelik pun..
nampak tak guna perkataan 'Appreciate'? puihhh

ya betul.. aku tengok boboiboy..
semalam bila Aida cakap
'La jum tengok wayang'
aku pun.. boleh.. Jom tengok boboiboy... tak tahu pula kalau dia nak tengok lain..
memang tak consider langsung yang tu...

tapi memang tak rasa rugi pun tengok boboiboy... seryes terbaik...
tapi teringat pulak boboi junior tu bila cakap terbaik...
jadi tak post la dekat facebook...
manusia dekat facebook tak boleh nak percaya sebenarnya... :))


0 comments:

Powered by Blogger.