Kerja dan bosan

semalam saya kerja. separuh hari..
sebab mengada nak hantar BB balik keningau petang tu..
saya penat awaaaaa

pagi semalam macam ni..
mata saya bengkak.. masa nak pegi keje tu...
saya macam confident, mata saya bengkak sikit je..
orang mesti tak perasan..
dan saya tak ada eye-liner  nak cover ok..
kena beli satu ni...

so saya pergi kerja... sampai tempat keje ada ramai orang
tapi sebab aku confident mata aku xde sapa yang perasan aku buat rilex jaa..
tetiba...
ada budak PM fb aku..
kenapa mata bengkak????

aku buat bodoh n apply EL.. wahai mata... kenapa ko gatal sangat?

0 comments:

Powered by Blogger.