1st thing to do after holiday




Alkisahnya kami berjalan jalan sempena cuti CNY.. its like annual thing taw.. keluarga sebelah mama akan gather gather every chinese New year.. dan sebab tahun ni kami dapat deal homestay yang murah, bajet yang lain kami sewa van.. untuk ke kudat.. yeayyyy



Ini dekat Tip of Borneo Simpang mengayau.. daku takut menyeberang sebenarnya...


lepas balik dari kudat.. dan sebab malam semalam last tuk saty dekat 1B, kami pun main laser tag.. bagi dua budak ni puas hati sebelum masuk sekolah balik..


Tip of borneo, simpang mengayau, kudat..


Wahhh kamu?


the day before ke kundasang...




Pisang Cheese Sidewalk One Borneo... :))

siau lie tidur rumah sewa daku 3 malam before jumpa suma orang..
dan bila ja jumpa suma orang, dia cakap macam ni...

"La!! ributnya" 

heh?? sebab dekay rumah sewa daku sangat sunyi.. sangat sangat sangat... bila jumpa ramai orang dengan budak budak yang ramai itu jadi macam waaaaaaaa

so semalam kami lari dari keributan kejap pegi makan pisang cheese.. sambil tengok cinta si wedding planner dekat sidewalk tu :))

hahah
ok la bai.. daku dah start kerja..... :))

0 comments:

Powered by Blogger.