Alhamdulillah

Alhamdulillah, I just got my appetite today.. Its good to be in a good health again..
Alhamdulillah..
walaupun hari ini masih dalam pantang..
But I can eat well now..
doktor pesan jangan makan Ikan. telur and minuman sejuk.. :))
one more day untuk tidak makan benda benda macam tu..

kali ini punya sakit nak seminggu lebih..
rimas.. sebab banyak benda yang tidak dapat dibuat..
pening selalu..sampai rasa maca mahu marah ja... :))

Amik Cuti, EL semua laa~~
Alhamdulillah.. I'm fine now...
dah tak sanggup nak melayan sakit ini...

wohoooo

1st thing to do after holiday




Alkisahnya kami berjalan jalan sempena cuti CNY.. its like annual thing taw.. keluarga sebelah mama akan gather gather every chinese New year.. dan sebab tahun ni kami dapat deal homestay yang murah, bajet yang lain kami sewa van.. untuk ke kudat.. yeayyyy



Ini dekat Tip of Borneo Simpang mengayau.. daku takut menyeberang sebenarnya...


lepas balik dari kudat.. dan sebab malam semalam last tuk saty dekat 1B, kami pun main laser tag.. bagi dua budak ni puas hati sebelum masuk sekolah balik..


Tip of borneo, simpang mengayau, kudat..


Wahhh kamu?


the day before ke kundasang...




Pisang Cheese Sidewalk One Borneo... :))

siau lie tidur rumah sewa daku 3 malam before jumpa suma orang..
dan bila ja jumpa suma orang, dia cakap macam ni...

"La!! ributnya" 

heh?? sebab dekay rumah sewa daku sangat sunyi.. sangat sangat sangat... bila jumpa ramai orang dengan budak budak yang ramai itu jadi macam waaaaaaaa

so semalam kami lari dari keributan kejap pegi makan pisang cheese.. sambil tengok cinta si wedding planner dekat sidewalk tu :))

hahah
ok la bai.. daku dah start kerja..... :))

Cuti dengan agenda lainnya...

Last week Far Kawen.. As of everybody knows, Farah is my BFF ever since we 13.
So, Bila dia kawen, xda excuse untuk tidak hadir.. Cuma nya last minute kena cari cover untuk diri sendiri.. Nasib baik jumpa Noel..Thnx Noel.. and of course shafie too yang sudi cover I jumaat and sabtu aritu..

Sue sampai khamis malam tu.. memang plannya beliau ni ada sepanjang weekend..

so kisahnya saya malas menaip.. biar gambar berbicara gitew... puihhh


Us... happines is your choice! choose it everyday...


Far.. Always preety... 


Introducing Suzliza.. My partner in crime. Big Time.... Tapi budak cengeng ini homesick.. woiii!


Teman far masa make up~~ sape nak pakej yang dia dapat ni, boleh PM saya.. saya assistant dia.. haha tiba2


Love this pic sebab nampak kurus.. pui!!


Boleh potong queue sebab mahu ke kundasang =))


Singgah rumah terbalik kejap.. eh ada 3D museum.. sebab dah memang ada sana.. and why not?


Hi awak, kita kawan.. :))


Nampak x kemalasan nk edit gambar?? nampak x???? teruk betul perangai...


Kami berbaju kurung hokay.. magunatip 


Tikar tarabang


bersungguh tarik tali ni. Nampak x??


kena berhati hati.. U might fall and no one can save you.. ohh eaaa ada sue....



dah sampai puncak Kinabalu oiiiii


nampak x, x ada pun gamba uncle saya =)) worry not, beliau tidak akan baca belog ini...



Kundasang Desa farm.. Lucky us dapat masa gunung tu tidak berkabus.. nampak macam oversea kan.. hahah ramai gila orang jeles... sampai confuse sendiri..


This is not the rock that I wanna show you.. Tapi terupload ni ja.... You go girl!!



Curi gambar dari photographer ini... boleh klik link ini kalau nak cari yaaa


Thanks sue.. for coming all the way here.. eh?? asl aku yang kena thanks pula.. ini wedding far kut~~
Next trip akhir tahun ni jangan lupa... haa yang lain sila curious... 

Powered by Blogger.