Eleng n Wife in Town

Eleng and wife in town. Since rabu lagi.. tapi daku tak sempat nak jumpa.
so semalam aku pun pegi la berjumpa dengan geng budak itam itu~~






Rasanya bertaun gak tak jumpa dorang ni.. can u believe it Muddy tinggal dekat sabah?? jarang jumpa budak uia dekat sabah ni.. let alone geng palapes. ..  altough muddy is my junior, I am glad... the distance felt so much closer. *bermimpi*





Nota kaki : aku dekat inobong family day.. tempatnya sangat crowd.. sangat kecoh.. but I am not in a good condition. coz, i've been missing you :(

my story


Raya haji lepas, saya balik kampung,,, macam biasa la..
harus.. 
saya ada cuti hari ja.. hari khamis ja.. but I've managed..
macam biasa.. iron women.,,
kui3..
 and tadaaaaa~~ 
six of us are gathered that time..
Bila sebenarnya last kami berenam jumpa??? 
its been forever
sedey!!
macik macik saya pun bising..
"Wah kamu berenam ada kali ini"
sedih kan???




Le sister... sebenarnya saya mahu le brother tu pun sekali ada..
tapi macam biasalah..
le brother mana mahu bergambar sangat.. puih!!!


Majilis dekat kampung start lambat.. dalam pukul 6 petang baru dapat makan..
pastu rushing balik keningau
dinner dengan my mom pula~~
bayangkan apa jadi dengan perut saya.. 
dekat kampung makan pukul 6 petang
8.30 dinner di keningau pula...
hohoho



Powered by Blogger.