Mat Bunga In Town


so semalam jumpa Yob.. berapa hari lepas nampak kt group yang dia ni dah sampai Sabah..
and since you guys semua tahu aku memang jarang nak masuk group wassap.. aku perhati je la yob yang dah ada kat sini.. dan tunggu untuk dia PM aku sendirik! bajet hot kan???
so the next day, dia pm aku tanya kat mana... agak konflik juga la sebab nya dia kat sabah sampai ahad.. and aku kt KK sampai sabtu petang je.. pastu balik keningau... so aku decide utk jumpa  malam tu juga~~ sementara tunggu dia ni habis dinner, aku stay la rumah si macik kejap.. dinner dekat situ :) 




Sebagai anak buah yang baik sweet dan innocent ni, aku pun ajak la si macik keluar sekali.. lepak ngan kitaorang sekali.. salah satu sebabnya.. me myself kurang tahu pasal tempat manarik dekat KK ni.. lagi2 waktu malam... teruk kan??  ahahah shut up!

anyway Yob, sorry sebab tak dapat nak teman sampai ahad nanti and for not being good tour guide... banyak kena belajar lagi~~~ its been good to see you again..after almost 2 years++ 
InysaAllah ada jodoh kita jumpa lagi~~



phewwwwww 2 update minggu ni.. bangga gila!







sebab semalam Nad cakap dia baca belog ini..

Semalam call Nad..
soalan dia dekat aku "La, asal jarang join chat kt group wassap?"
manarik soalan dia.. soalan orang lain biasanya,
" La ko ble nak kawin???" lepas tu aku unfriend je la orang macam tu...
so aku pun jawabla dekat Nad
"erkkkk" tak sempat nak cakap pape, Nad sambung,
"Ko busy sangat ke dengan kerja ko?"

Okeh to be honest, I am not that busy...
cuma  kekadang tu, aku tak tahu nak menyelit apa dekat group tu..
haha haha... alasan aku kan???

 Pastu Nad tanya lagi...
"ko busy sangat ke sampai belog  ko pun dah jarang update???"
again.. I am not that busy.. cuma tiada apa yang menarik untuk diceritakan...
just story yang sama every week, kerja n balik keningau... dan kerja lagi...
same old same old~~~

Dah lama tidak mengembara.. or buat aktiviti yang mencabar..
sebab bila ajak member, agak kurang yang berminat untuk hiking..

or untuk masuk hutan...

dan kawan2 kt sini semua speisis ko Nad...  ahahah
maksud aku... member karok ramai.. bwak gi shopping ke window shopping pun ramai...
tapi tu la.. tak kan aku nak citer kat belog ni aku pegy windows shopping kan?
agak bukan aku....


Tapi ni la.. gambar last week.. tu dah tak larat nak berjalan dan tu~~ 

ko mesti rindu aku kan??? aku tahu~~ hak3.. perasan tak habis habis..
aku nak terus menulis.. tapi aku jadi sedih pulak~~ :((
aku mesti rindu kt korang~~ InsyaAllah, panjang umur, ada jodoh kita jumpa lagi.. :))
Be happy.. and take care kay~~





Powered by Blogger.