untitled



cerita 2 hari lepas, bila pegi keja dan kepala macam tak center..
fikir nak tidur je dekat tempat keje,
tapi lepas fikir, baik aku g amik MC.
MC tak pernah guna lagi tahun ni..

so saya balik keningau... gedix kan..
sebab dekat rumah sewa panas gila nak mampus. thats why..
tapi bila sampai keningau xde karen..
Dylan pun demam...

masa lepak lepak nak tidur,
Dylan dengan innocent nya cakap
"panas sudah oh otak saya"

hahahhahahahahha aku rasa sangat kelakar...
mesti badan dan kepala dia panas gila masa tu.. kesian...


so saya dapat MC 2 hari :))
tapi itu pun still rasa x cukup... haik!

0 comments:

Powered by Blogger.