untitled



cerita 2 hari lepas, bila pegi keja dan kepala macam tak center..
fikir nak tidur je dekat tempat keje,
tapi lepas fikir, baik aku g amik MC.
MC tak pernah guna lagi tahun ni..

so saya balik keningau... gedix kan..
sebab dekat rumah sewa panas gila nak mampus. thats why..
tapi bila sampai keningau xde karen..
Dylan pun demam...

masa lepak lepak nak tidur,
Dylan dengan innocent nya cakap
"panas sudah oh otak saya"

hahahhahahahahha aku rasa sangat kelakar...
mesti badan dan kepala dia panas gila masa tu.. kesian...


so saya dapat MC 2 hari :))
tapi itu pun still rasa x cukup... haik!

A weird dream


I have this weird this morning. that resulted me late for work. Not very late la~~
I believe that this dream happen after my dear friend ask me why would I need her address..
To be honest, I wanted to send them these kad raya
but instead of the truth, I simply answer that question with
"I nak hantar kad jemputan kahwin"
so, back to this weird dream..

its is so weird, that I am going to marry this someone..
and I am in the middle of our wedding preparation..
its weird, because even in my dream, I still have no feeling for him..
and I marry him because my parents ask me to..
its weird.. even now~~
its so weird even to think about it~~~



p/s: ko percaya ke aku akan tulis mcm ni?
Powered by Blogger.