sejuta kenangan

terkenang budak budak rotu :( sob sob sob..
ceritanya bila ada member tadi cakap macam ni..

                                               M    : ok lah, nanti saya belanja ko.
                                               Aku : OK
                                               M    : Nanti saya belanja coki coki
                                               Aku : OK
                                               M    : Kenapa ko macam tiada perasaan ni??
                                               Aku : k la, aku tak berminat. Kbai..

yang sebenarnya aku  tengah ada hal.. jadi aku tak berfikir dengan waras..
dan bila petang lepas kerja aku stuck dalam jammed.. teringat that conversation...
Subahanallah~~ 

kenapa aku ok bila orang nak belanja coki coki...
buat aku sedih.. sebab tiada siapa yang tahu... aku rindu..


dan cuma budak budak rotu kut yang faham, nilai coki coki tu lebih mahal daripada makanan yang paling mahal di dunia ni..  over ke perbandingan aku?? tak~~ aku serius...

3 tahun.. 3 kali annual camp.. tidak termasuk latihan berterusan...


Gambar 1st annual camp. 2010

Ini lah makanan dalam hutan. tiada pilihan.. kongsi, makan sekali.. the moments yang sampai bila bila kau akan rindu...



2nd annual camp 2011

and sama juga.. that is the only choice we've got. memang nampak sedap.. tapi lepas berapa hari, kau akan rasa bosan.. tak lalu makan teringat makanan kat Ecah.. hahah
dan benda yang paling seronok sebenarnya bila member kau ada seludup coki coki.. 
hahah.. ini seryes..
makanan luar sebenarnya tidak dibenarkan.. 
tapi..
akan ada member yang seludup benda benda macam ni..
aku pula, si penyeludup nescafe..
akan ada yang seludup maggi.. 
and selama 3 tahun tu, cuma sekali je kantoi.. 
sebab maggi...
rindu.. rindu bila masa latihan dalam hutan, member kau hulur coki coki senyap senyap sebab takut kantoi dengan jurulatih..
sebelum bermula latihan member kau sibuk nak gi shopping coki coki dekat giant..



dan sebab itu lah sebenarnya bila member aku cakap nak belanja coki coki aku ok ja..
aku happy.. sebab bila aku pergi supermarket aku tak akan beli coki coki tu sendiri..
perasaannya tak akan sama.. ever..

#rindu...

wah~~ ini betul betul throwback punya gambar. 2009.Induksi.Ipoh





Powered by Blogger.