Setengah hari di Puterajaya

hahhah.. Bukan Putrajaya KL taw.. ni puterajaya Telipok. sabah.
Kisahnya hari ni saya kerja.. 
sebab kena cover Aida yang dekat KL tu..
dan since saya next week tak boleh kerja hari sabtu tu..
saya mahu menggedix utk orang lain cover saya..
faham kan??? kenapakan???



Sampai sampai ja pim puterajaya pagi ni, Arbaya tinggalkan saya note ni.. comel je...


Thanx baya... so sweet of you... bersemangat kerja sini hari ni....

saya teruskan kerja..
since dekat sini, saya tidak kenal dengan user dia, dan saya pun malas berkenalan saya pun buat lah kerja yang x membosankan... macam ni..


Nampak ja saya bosan kan??? =)) 
pastu tengahari tadi, Nieda jemput saya pegi rumah dia utk setel dia punya printer...
so, saya pun Ok ja.. dia suh makan dekat rumah dia.. tapi sebab kan rehat saya cuma sejam.. saya gelak je la.. tapi xpa, sebab dia bekalkan saya ni ~ tadaaaaaa~~




hahahah.. jom kita bersemangat~~~~ada setengah hari lagi...



0 comments:

Powered by Blogger.