Setengah hari di Puterajaya

hahhah.. Bukan Putrajaya KL taw.. ni puterajaya Telipok. sabah.
Kisahnya hari ni saya kerja.. 
sebab kena cover Aida yang dekat KL tu..
dan since saya next week tak boleh kerja hari sabtu tu..
saya mahu menggedix utk orang lain cover saya..
faham kan??? kenapakan???



Sampai sampai ja pim puterajaya pagi ni, Arbaya tinggalkan saya note ni.. comel je...


Thanx baya... so sweet of you... bersemangat kerja sini hari ni....

saya teruskan kerja..
since dekat sini, saya tidak kenal dengan user dia, dan saya pun malas berkenalan saya pun buat lah kerja yang x membosankan... macam ni..


Nampak ja saya bosan kan??? =)) 
pastu tengahari tadi, Nieda jemput saya pegi rumah dia utk setel dia punya printer...
so, saya pun Ok ja.. dia suh makan dekat rumah dia.. tapi sebab kan rehat saya cuma sejam.. saya gelak je la.. tapi xpa, sebab dia bekalkan saya ni ~ tadaaaaaa~~




hahahah.. jom kita bersemangat~~~~ada setengah hari lagi...



Sunset View




Bila rindu menjadi rasa... bila hari dihuni kosong..

hati hati

Aren't your legs tired, you've been running through my mind all day


Ha.Ha

dengideng.. to be honest, saya tidak patut bercerita.. tapi saya takut juga... sebab saya pandai lupa.. dan saya semakin melupakan.. dan itu sangat menakutkan saya.. why? 
maybe its true, 'Time can heal almost everything' dan saya sangat sangat takut... 
Dulu, diwaktu sukar, saya minta untuk lupakan semua pahit maung yang saya tempah..
tapi sekarang saya mahu ingat kembali bendanya..
tapi sebab kan dulu terlalu marah, saya buang segala bukti kepahitan...
dan sekarang sudah tiada benda yang mengingatkan sakit yang dulu..
jadi, macam mana saya mahu berjaga kali ini??

Macam mana kalau kali ini terjatuh lagi?? 
saya sangat takut~~ 
Powered by Blogger.