Sejenis Luahan hati lepas training



Sebenarnya hari tu saya ada Intel Training dekat Grand Borneo Hotel.. 5 hari dan 5 malam... dah macam 5 tahun 5 bulan kan?

Dan Kami berjumpa dengan geng Pim.. Jarang jumpa taw sebenarnya.. sebab lokasi yang berbeza.. cuma bila ada training baru jumpa..
dan saya pun baru jumpa dorang ni sekali dua...


Dan Alhamdillah, tiada langsung moment yang awkward.. sebab rasa macam dah lama kenal..
dan Facebook penyebab utama.. selalu ja nampak nama nama dorang ni appear dekat group Operation.
macam dalam gambar ni, Arbaya memang lah selalu sangat saya jumpa.. tapi kak Atie tu tak pernah langsung kenal... heeheheh.. kekadang bila bosan mengadap laptop saya pegy group dorang ni buat kacau...


Pic sebelah tu Team member.. penat buat assignment so kami tinggalkan geng laki..  Masa ni stress, so kami pegy la balcony level 17.. tinggi beb!!! 
dan yang sorang to roomate.. nasib baik.. sebab memang kenal.. dah banyak program sekali..
Peace.. lepas balik dari training kami demam.. heeeeee

Ni first modul... Insructor memang gila gila.. laju pula tu.. best (Y)
Last modul dia cakap swimming.... memang saya tak ambik la modul tu...


Second Modul.. kami yang jadi gila.. sebab assignment tersangat la senang.. ini seryes!
kami kena buat word, Excel..
bukan untuk kami sebenarnya... ni untuk future student kami..
so, dorang ni tunjuk la macam mana kami kena mengajar nanti... 

Ini gambar yang menimbulkan huru hara.. sebab ada 3 orang takde dalam gambar ni.. so kena ambil gambar semula.. ntah mana gambar yang complete tu =))

Team yang sangat sangat best!!!! 6 orang ja kay!! 2 org depan tu instructor...
memang gila gila.. sorang tu pemberi Idea, sorang tu pemberi ucapan, sorang lagi si graphic designer.. macam mana group ni x best???  hak3 best!





0 comments:

Powered by Blogger.