sebab cuma mahu menulis



The sun is filling up the room
And I can hear you dreaming
Do you feel the way I do right now?
I wish we would just give up
Cause the best part is falling
Call it anything but love

And I will make sure to keep my distance
Say, "I love you," when you're not listening
And how long can we keep this up, up, up?

Please don't stand so close to me
I'm having trouble breathing
I'm afraid of what you'll see right now
I give you everything I am
All my broken heart beats
Until I know you'll understand

And I will make sure to keep my distance
Say, "I love you," when you're not listening
And how long can we keep this up, up, up?

And I keep waiting
For you to take me
You keep waiting
To save what we have

So I'll make sure to keep my distance
Say, "I love you," when you're not listening
And how long can we keep this up, up, up?

Make sure to keep my distance
Say, "I love you," when you're not listening
How long 'til we call this love, love, love?





Sejenis Luahan hati lepas training



Sebenarnya hari tu saya ada Intel Training dekat Grand Borneo Hotel.. 5 hari dan 5 malam... dah macam 5 tahun 5 bulan kan?

Dan Kami berjumpa dengan geng Pim.. Jarang jumpa taw sebenarnya.. sebab lokasi yang berbeza.. cuma bila ada training baru jumpa..
dan saya pun baru jumpa dorang ni sekali dua...


Dan Alhamdillah, tiada langsung moment yang awkward.. sebab rasa macam dah lama kenal..
dan Facebook penyebab utama.. selalu ja nampak nama nama dorang ni appear dekat group Operation.
macam dalam gambar ni, Arbaya memang lah selalu sangat saya jumpa.. tapi kak Atie tu tak pernah langsung kenal... heeheheh.. kekadang bila bosan mengadap laptop saya pegy group dorang ni buat kacau...


Pic sebelah tu Team member.. penat buat assignment so kami tinggalkan geng laki..  Masa ni stress, so kami pegy la balcony level 17.. tinggi beb!!! 
dan yang sorang to roomate.. nasib baik.. sebab memang kenal.. dah banyak program sekali..
Peace.. lepas balik dari training kami demam.. heeeeee

Ni first modul... Insructor memang gila gila.. laju pula tu.. best (Y)
Last modul dia cakap swimming.... memang saya tak ambik la modul tu...


Second Modul.. kami yang jadi gila.. sebab assignment tersangat la senang.. ini seryes!
kami kena buat word, Excel..
bukan untuk kami sebenarnya... ni untuk future student kami..
so, dorang ni tunjuk la macam mana kami kena mengajar nanti... 

Ini gambar yang menimbulkan huru hara.. sebab ada 3 orang takde dalam gambar ni.. so kena ambil gambar semula.. ntah mana gambar yang complete tu =))

Team yang sangat sangat best!!!! 6 orang ja kay!! 2 org depan tu instructor...
memang gila gila.. sorang tu pemberi Idea, sorang tu pemberi ucapan, sorang lagi si graphic designer.. macam mana group ni x best???  hak3 best!





exhausted

Rasanya bulan ni bulan yang agak mencabar..
dan aku gedix nk share everything about it..
ehe..
So awal bulan hari tu, saya kena minta cover orang dekat Labuan..
dan saya pun.. ya! boleh! (semangat)

lepas tu, kena jaga booth dekat Putatan...
dan yang ni tak boleh nak tolak sebab memang area aku (ehek. Betul x tipu)
dan start esok saya ada training selama seminggu..

tapi itu je la ceritnya... aku ngantuk..

Untitled



Kucing ni namanya Jack Sparrow.. yang pakai baju Angry Bird tu, adik saya si Dylan.
Tujuan kami bela kucing dulu sebab nak terapi si Dylan ni..
dia sangat suka buat hal dolu doulu..
so kami bela kucing.. and Jack datang lepas ada Mingming or Elsa..

Tapi since last month adik aku Gudu nak sangat bela kucing parsi
dan si Jack ni lateely suka sangat buat hal dekat rumah..
my mom decide untuk bagi Jack ni dekat adik aku gudu..

so... c Dylan mengamuk. the end.


Powered by Blogger.