Saidatul Nadila~~~~

Last week, ada macik ni whatsapp aku..
aku pun tak faham kenapa dia jelez bila aku buat post untuk mieta yang baru kahwin tu..
aku bagitau la.. masa dia kahwin tu, ramai juga member aku kahwin masa tu..
tak adil pula la kalau aku buat post utk dia sorang masa tu...
kan???
tapi macik ni macam biasalah =))
okeh.. macik tu dah marah...
tapi sebab aku dah janji nak post juga pasal dia, aku pun buat la post ni..


Sebenarnya agak susah juga nak cari gambar aku berdua ngan dia ni.. sebab aku jarang bercuti dengan dia ;)) haha..
Tapi aku tak pernah la delete gambar aku ngan dia.. okeh? ni bukti nya!!!
Ni 1st Year! 1st Sem! aku balik kampung dia.. dekat Pendang...
lama aku stay dekat kampung dia~~
hahaha.. sorry Nad, x attend u punya wedding... ko tahu kan kenapa~~


Ni pun 1st year 1st sem juga~~ susah gila cari gambo berdua *haih~~~




Ni pun 1st year. Gigih gila nak buat surprise party untuk awyn... tada~~~ ni la tukang masaknya~~ Goreng nugget je kut~~



Finally, jumpa juga akhirnya... sebab kan nak jaga hati dia, aku mengaku je aku memang hitam~~

agaknya, masa 1st year tu je banyak lepak ngan ko kan Nad??? 
tak la~~ lepas tu banyak je.. tapi kte  x amik gamba~~
aku taw ko rindu aku.. tu ko usha belog aku kan??
hahha
ko dah ada laki, mana boleh rindu orang lain da~~
aku nak post selamat pengantin baru tak boleh.. sebab tak ada la baru sangat ko kahwin kan?
terima la post ini seadanya ei..
ko jangan sedih sedih~~ aku tahu ko rindu kawan2 lain.. aku rindu gak~~ tapi jauh sangat..
ada jodoh nanti kita jumpa lagi~~ k?


p/s: Bila nk mai sabah????




0 comments:

Powered by Blogger.