bila hati jatuh hati lagi~~ hik3

tak sehari saja kau bersama denganku
aku rindu bagai bertahun tak bertemu
mengapakah perasaan ini selalu
datang menghantui di dalam fikiranku

harusnya kau selalu ada disampingku
untuk menemani setiap waktu denganku

Tak perlu kau pergi menjauh dariku
tak perlu kau meninggalkan oh diriku
kerna aku benar benar cinta kamu
kerna aku benar benar sayang kamu
ku mohon jangan kau pergi dariku

cliche gila kan? ha~~~ 

ini sebenarnya lirik lagu benar benar sayang by Atmosfera..


Mesti tak pernah dengarkan???
well, alkisahnya bila adik aku haziq selalu sangat nyanyi lagu ni..
dan rupanya adik aku nyanyi tak sama langsung dengan dorang...
dan aku terkejut bila dalam mp3 mak aku ada lagu ni..
dan last week, aku guna mp3 mak aku.. dan sejak itu aku dengar lagu Atmosfera ni.. 
tada~~

Aku dengar lagu berakhir lah sudah..
try that one.. you'll love them... not them.. I mean their song.
ha?? terkejut?? 
then hari ni aku saja browse dekat youtube lagu dorang..
aku jumpa ni...



yup... itu dorang.. tak handsome.. tapi aku tetap jatuh hati...
why??? 
ermmm maybe sebab aku rasa lelaki yang boleh menyanyi dan main gitar dengan background kampung kampung sikit macam tu, lagi lagi dorang ni orang keningau, aku sebenarnya rasa dorang hot.. ha?

oh no, aku tak kenal pon dorang ni...  tapi dekat area keningau dorang ni memang famous.. and aku bukannya selalu pergi tengok mini concert dekat keningau, so I never meet them...

0 comments:

Powered by Blogger.