Sedey?



Hari ini saya kerja sambil dengar lagu lama~~
kerja saya hari ini, untuk pastikan Event awal februari nanti setel!!!
bila last saya buat event?? masalahnya pernah ka saya buat event??? bahahaha
Bila dah kerja ni, baru lah faham maksud 'penumpang' yang sjn Asrul (skrg dah jd Flait) dok ulang ulang~~
haihh~~ Risau juga, sebab ye la sebelum ni daku kena ikut arahan je..
sekarang ni, kena kolaborate dengan pi1m lain..
so, banyak benda kena fikir sebelum cakap..
kena banyak fikir, sebab takut tersalah cakap...
Doakan saya selalu tenang....


sebab hari ini banyak sangat  post pasal Zamani.. dan saya banyak dengar lagu dia..
dan bila dengar saya sedih.. sedih sangat....
dan sejak hari ini, saya minat dekat dia... sekian!

Saidatul Nadila~~~~

Last week, ada macik ni whatsapp aku..
aku pun tak faham kenapa dia jelez bila aku buat post untuk mieta yang baru kahwin tu..
aku bagitau la.. masa dia kahwin tu, ramai juga member aku kahwin masa tu..
tak adil pula la kalau aku buat post utk dia sorang masa tu...
kan???
tapi macik ni macam biasalah =))
okeh.. macik tu dah marah...
tapi sebab aku dah janji nak post juga pasal dia, aku pun buat la post ni..


Sebenarnya agak susah juga nak cari gambar aku berdua ngan dia ni.. sebab aku jarang bercuti dengan dia ;)) haha..
Tapi aku tak pernah la delete gambar aku ngan dia.. okeh? ni bukti nya!!!
Ni 1st Year! 1st Sem! aku balik kampung dia.. dekat Pendang...
lama aku stay dekat kampung dia~~
hahaha.. sorry Nad, x attend u punya wedding... ko tahu kan kenapa~~


Ni pun 1st year 1st sem juga~~ susah gila cari gambo berdua *haih~~~




Ni pun 1st year. Gigih gila nak buat surprise party untuk awyn... tada~~~ ni la tukang masaknya~~ Goreng nugget je kut~~



Finally, jumpa juga akhirnya... sebab kan nak jaga hati dia, aku mengaku je aku memang hitam~~

agaknya, masa 1st year tu je banyak lepak ngan ko kan Nad??? 
tak la~~ lepas tu banyak je.. tapi kte  x amik gamba~~
aku taw ko rindu aku.. tu ko usha belog aku kan??
hahha
ko dah ada laki, mana boleh rindu orang lain da~~
aku nak post selamat pengantin baru tak boleh.. sebab tak ada la baru sangat ko kahwin kan?
terima la post ini seadanya ei..
ko jangan sedih sedih~~ aku tahu ko rindu kawan2 lain.. aku rindu gak~~ tapi jauh sangat..
ada jodoh nanti kita jumpa lagi~~ k?


p/s: Bila nk mai sabah????




bila hati jatuh hati lagi~~ hik3

tak sehari saja kau bersama denganku
aku rindu bagai bertahun tak bertemu
mengapakah perasaan ini selalu
datang menghantui di dalam fikiranku

harusnya kau selalu ada disampingku
untuk menemani setiap waktu denganku

Tak perlu kau pergi menjauh dariku
tak perlu kau meninggalkan oh diriku
kerna aku benar benar cinta kamu
kerna aku benar benar sayang kamu
ku mohon jangan kau pergi dariku

cliche gila kan? ha~~~ 

ini sebenarnya lirik lagu benar benar sayang by Atmosfera..


Mesti tak pernah dengarkan???
well, alkisahnya bila adik aku haziq selalu sangat nyanyi lagu ni..
dan rupanya adik aku nyanyi tak sama langsung dengan dorang...
dan aku terkejut bila dalam mp3 mak aku ada lagu ni..
dan last week, aku guna mp3 mak aku.. dan sejak itu aku dengar lagu Atmosfera ni.. 
tada~~

Aku dengar lagu berakhir lah sudah..
try that one.. you'll love them... not them.. I mean their song.
ha?? terkejut?? 
then hari ni aku saja browse dekat youtube lagu dorang..
aku jumpa ni...



yup... itu dorang.. tak handsome.. tapi aku tetap jatuh hati...
why??? 
ermmm maybe sebab aku rasa lelaki yang boleh menyanyi dan main gitar dengan background kampung kampung sikit macam tu, lagi lagi dorang ni orang keningau, aku sebenarnya rasa dorang hot.. ha?

oh no, aku tak kenal pon dorang ni...  tapi dekat area keningau dorang ni memang famous.. and aku bukannya selalu pergi tengok mini concert dekat keningau, so I never meet them...
Powered by Blogger.