Selamat Pengantin Baru! Mieta

Satu persatu kawan kawan saya mendirikan rumah tangga. Berharap sangat dapat attend, tapi bukan rezeki untuk ke kedah.. bila tengok gambar rasa sedih sangat..
Selamat Pengantin Baru,
semoga bahagia hingga ke syurga..
InsyaAllah..
Sempena hari berbahagia ini...
dan juga tanda rasa bersalah di diri ini..
biarlah daku meletakkan sedikit throwback..

supaya ko tahu aku bukannya lupa kat ko... ok?


Sweet escape to Langkawi. remember?  Masa ni, Faiz tengah confuse nak balik langkawi ke tak.  Sebabkan masa tu cuti, kita dok hasut Faiz balik juga. Last sekali, kita pun ikut dia balik Langkawi.. dan sebab ko pun tak pernah pegy Langkawi kan? You're welcome mieta~~ hahah
Peanut masa ni tadak~~ tak ingat dia ada hal apa.. Rasa nya ini lah first time ko buat kerja gila macam ni kan?

Dua Minah gila~~~
pernah satu kali tu kita gaduh.. sebab malam tu aku balik lewat..
esoknya aku balik sabah...
soalan ko malam tu macam ni..
"La, malam ni ko balik tak?"
aku konfiden lah jawab aku balik.. tapi aku balik lewat... ko text aku, ko merajuk.. sampai aku balik sabah ko tak tegur aku~~  haha~~ 


Cun Outing.

Ko ingat tak Zaid point aku untuk jadi in charge training minggu tu..
aku cakap kat Zaid, "zaid Im begging you jangan bagi aku jadi IC"
dan bila keluar notis, nama ko naik jadi IC.. hahaa
mengamuk gila ko masa tu~~~
and Imma happy girl

Raya Open  House

Tapi dalam semua cerita, aku paling ingat bila kita baru pindah mahallah.. aku sampai kt Uia dah malam.. tak dapat kunci mahallah.. aku stay dekat surau mahallah Hafsa. Ko yang amik aku.. kan??
tak sangka kita jadi roomate 3 tahun lepas tu... ko gaduh ngan pinat pasal iron board.. sampai skarang tak tahu siapa culprit yang buat iron board tu... kekadang tu aku takut gi toilet malam malam, aku kejut ko.. ko tek pernah merungut teman aku..
arhhhhhh
how I miss those time.. Big time... 
you are my friend, my roomate, my skuad and my sister... 
I love you from the moon and back. 
once again.. sorry sebab tak dapat ke kedah~~~


p/s : doakan aku pula lepas ni....




Senyum Lagi - Mark Adam , Qeirra


dengar lagu ni terus whatzapp Mieta.. sebab dia dekat utara :)) 




Kau yang berada nun jauh di utara
Mengapa tiada khabar berita

Kau mengapa sunyi saja
Pagi kau di mana
Siang pun tak bersuara

Ooo... bagai nak gila
Ku menahan sengsara
Beratnya di kala bercinta

Ooo... bukan kau sahaja
Ku punya rasa yang sama
Merindu tak terkata

Yang jadi sudah terjadi
Biarkan ia terjadi
Tapi mengapa terjadi

Ooo...
Tak mahu ku fikir lagi
Tak mahu ku fikirkan lagi

Yang jadi sudah terjadi
Biarkan ia terjadi
Tapi mengapa terjadi
Ooo...
Senyum saja
Senyum saja
Senyum lagi

Bagaimana ingin ku meluahkan perasaan
Yang bergolak tanpa henti-henti

Aduh Chin... ermm... usah begitu
Fikiranku bercelaru
Aku bingung aku buntu
Aku buntu...

Ooo... bagai nak gila
Ku menahan sengsara
Beratnya di kala bercinta

Ooo... bukan kau sahaja
Ku punya rasa yang sama
Merindu tak terkata

Yang jadi sudah terjadi
Biarkan ia terjadi
Tapi mengapa terjadi
Ooo...

Tak mahu ku fikir lagi
Tak mahu ku fikirkan lagi

Yang jadi sudah terjadi
Biarkan ia terjadi
Tapi mengapa terjadi
Ooo...

Senyum saja
Senyum saja
Senyum lagi

Lalalala
Lalalala
Lalalala
Ooo...

Yang jadi sudah terjadi
Biarkan ia terjadi
Tapi mengapa terjadi
Ooo...

Tak mahu ku fikir lagi
Tak mahu ku fikirkan lagi
Yang jadi sudah terjadi
Biarkan ia terjadi
Tapi mengapa terjadi

Ooo...
Senyum saja
Senyum saja
Senyum lagi
Powered by Blogger.