Untuk seterusnya



Finally! aku dah graduate!! tahniah.. tahniah untuk semua yag dah grad.. itu daku, Farah and Puteri..
Beria aku paksa sharul ambil gambar posing macam ni.. heehhh dapat jugak.. berapa kali cut yang ni pon tak tahu la... ni semua dekat tangga besar..  soalan farah malam sebelum tu
Far : " X maw amik gambar dekat fountain?" 
Aku : "erk"
Sebenarnya fountain baru ni x cantik langsung.. seryes... jadi xde mood nak ke fountain..


Farah datang bagi muffin.. sedap you alls.. dengan almond white choc.. thanx farah.. lab u...


Ni gambar kuliah daku.. arghh rindu gila.. rindu lepak sini sampai 4 pagi semata mata nak siapkan projek.. pastu rindu menyusup keluar pegi RnR sebab lapar tengah tengah siapkan assignment.. Wan la ketuanya.. sekali tu je Wan bawa, pastu kami jadi expert dengan jayanya.. kekadang member lain macam marah, sebab sanggup nak redah lubang tikus dekat RnR tu.. sampai la bila aku bawak dorang pegy makan kat situ.. haa tak menyesal kan???  Kuliah ni best!! semua ada... ea?? best!! KICTbest!! Uiabest!!!

Ini pasangan yang aku selalu sangat susahkan.. farah and sharul Nizam.. over sebut nama sharul nama penuh..  babai!! semalam buat cabaraniloveyouFaizDickie dekat Insta.. aku pon wassup la farah cakap 'I love you', dia balas : "bah". tu je!! lame!



eh eh abang faruq.. ni bukan kuliah dia pon.. tapi takkan nak pergi kuliah dia yang sesak.. dan memang tidak kut..
Ni je la satu satu gambar dengan budak palapes batch aku.. budak engine sombong!! bwek!
abang faruq ni kena sebut abang baru betul.. sebab dia bila jadi abang, memang abang mithali.. cuba bila jadi kawan.. rasa nak bunuh dia ja.. seryes.. aku pernah unfriend dia dekat facebook setahun! dia punya friend request terbiar macam tu.. sampai la bila dengar lela cakap errrrrr.... baru approve dia balik.. dulu, tak sampai sebulan kenal, dia dah buat hal dengan Awyn taw.. sampai Awyn banned dia dari hidup dia dan kami juga.. sengal... 

0 comments:

Powered by Blogger.