AwynAtoxKawen



Its Awyn & Atox Wedding.. 
Ramai yang terkejut bila aku pegi KL, semata nak attend orang punya wedding..
Tapi pada siapa yang kenal aku, mesti tahu siapa dorang ni dalam hidup aku..
:))
Tahniah Puteri Ainurin and Muhammad Hizuan..
Semoga sentiasa berkasih sayang sampai ke syurga...
Amin Amin..


Us. CFS dulu.. Muka masih innocent+gedix Ha?? masa ni baru kenal programming kut~~ 



and here we are now. still the same.. I know Farah  Since we were 13.. Dah masuk CFS baru kenal dengan Sue and Awyn.. its been 7++ years now.. How time flies kan?? seorang dah jadi isteri orang.. padahal rasa macam baru semalam sekelas English dekat SMWP.. macam baru semalam masuk CFS... macam baru semalam berkenalan lepak sampai 2, 3 pagi dan buat benda benda gila.. heih..

Perjalanan kali ini banyak mengimbas kenangan di mana kami bermula dulu.. 
heih.. Teringat betul..
tak sangka kan?? 
Ok.. enough dengan emosi kisah dulu dulu... 
Aku enjoy gila dekat KL. Kejap je.. Tapi dapat jumpa and borak2 dengan Sue n Far..
dapat jumpa Mieta, Faiz, Nad and semua kawan kawan lain..
Bila jumpa mesti semua bahan aku yang dah gemuk ini.. :) Imma Happy girl..
Lepas tu semua sebok nak bagi tahu or kami korek rahasia bila next wedding pula.. 
Heeeee...  

Lepas balik KL, jumpa Apan n Hanis sini..
dorang dekat Sabah...


Konon nak jadi tour guide. haram. semua aku tak passed. kesian pula aku ni...
Takpe.. aku cuba improve kan lagi skill aku ni ea??

k la  babai, esok aku ada intebiu.. tak nebes tapi.. aku nak tidur.. 
tidur jom...


p/s : aku tengah dengar lagu -she looks so perfect..
dan entah kenapa rasa tak puas nak dengar lagu ni..


You look so perfect standing there
In my American Apparel underwear
And I know now, that I'm so down
Your lipstick stain is a work of art
I got your name tattooed in an arrow heart
And I know now, that I'm so down

#jangankomen!




0 comments:

Powered by Blogger.