cerita sebuah pertemuan


Raya aku tahun ni sangat sangat la menarik.. Raya ke-4 hari tu, aida post gambar dia dengan Airen. dalam hati aku, "owh, Airen dah balik "
3 tahun dia melenyapkan diri,tiga tahun dia menghilang.. Bila orang tanya, Airen mana?? 
aku tak tahu nak jawab apa.. selama 3 tahun lebih tidak pernah kontek, tidak pernah tahu khabar.. cuma nya kami dengar-dengar dia pergi LA. study sana... 
So, lepas interview hari isnin hari tu, aku pergi kidnap Aida, Farah and Laila dirumah masing masing sebab nak ambush Airen. Kiki, tak ade sebab dia dekat sarawak tangah kerja.. heee... so Airen is here... :) 
dia.. masih macam dulu.. tidak pernah berubah.. not a bit.. 
aku cakap , "Ai, farah suspek rambut kw purple sudah"
Airen " a ah pruple tapi balik melaysia aku bg kaler hitam balik hahhaha.bongok."
Dapat lepak kejap ja, Farah pula kena balik KL esoknya.. :)
wou.. semua orang masih macam dulu.. dan bila dengan dorang aku rasa aku rindu..
aku rindu semua pasal kami.. pasal siapa aku bila dengan dorang.. 

sangat terharu dengan pertemuan kali ini.. walau kejap ja, aku tahu ianya memberi nafas baru untuk aku.. untuk beri ruang flashback siapa aku yang sebenar.. ataupun siapa yang aku bakal jadi nanti.. 
semoga aku ingat dan tidak lupa pada suatu masa nanti... terima kasih semua..
walau pertemuan ini tidak dirancang, tapi sangat sangat bermakna.. entah bila dapat  jumpa lagi.. 
dan semoga pertemuan akan datang kita ber-6 dapat hadir..  
rindu kamu... 

0 comments:

Powered by Blogger.