just normal wednesday

Pagi pagi lagi dah hujan. Alhamdulillah.. :)
semalam saya tak kerja sebab... hik3
so now saya kerja macam takde mood :(

Tetiba dapat email dari Malindo Air yang berbunyi macam ni.

Malindo Air - Extra Flights For Aidilfitri

Agak pelik sebenarnya.. :) sebab tahun ni tak perlu nak beli tiket..
tahun lepas kena belikan untuk 3 orang... tahun sebelumnya untuk saya dengan Bibie..
memang berebut nak beli tiket. Takut full dan harga naik..
Tapi tahun ni dah xde. hahaha..
tahun ni jugak disebabkan saya dan adik saya semua ada sini,
kononnya raya tahun ni, kuih raya tak payah beli.
buat sendiri. Ha~~ Popoyo~~~
All the best!

0 comments:

Powered by Blogger.