suddenly KpOp

sebenarnya aku bukannya peminat Kpop pon. Cuma zaman zaman belajar tu layan korea drama. masa CFS. masuk Main campus dah jarang sangat meliat. Tapi bila dah nak final sem tu, roomate ajar tengok running man. best kan? so ceritanya sampai situ ja.
Bila balik rumah, adik aku suka tengok channel 'One'. Menyampah gler!seryes!! aku kutuk la, haha. Tapi kan, sebab masa tu aku takde pilihan, terpaksa juga tengok.
baru baru ni, ada rancangan 'roomate' dekat channel one.


roomate ni menggabungkan 11 manusia dari latar belakang yang berbeza, umur yang berbeza tapi dorang ni semua famous. Nak kata artis, tak jugak sebab ada seorang tu, budak martial arts.aku suka tengok park Bom (2ne1) sebab dia gila gila. dia memang kelaka~~ 
Sebab kan kekadang dekat ofis aku takde keje, aku selalu browse youtube karoke sebagainya. lately aku browse youtube pasal park bom ja la~~ sebab dia kelaka dan sambil sambil tu, tengok video G-dragon & T.O.P (Big bang) sebab dorang ni rapat dengan 2NE1. pelik? ha~~ aku bosan kut~~
dan tadi masa tengok MV Oh Yeah _ GD&TOP ft Park Bom, aku baru perasan kenapa aku suka tengok GD. mata dia sama dengan budak joho.


*Budak budak ni membahan kereta baru dekat facebook. sengal gler!




0 comments:

Powered by Blogger.