semaian kahwin

*Ned masa malam nikah

That was fun... Jumpa member sekolah menengah rasa kita back to seventeen.. last jumpa pun masa final paper SPM.. wouuuuuu Ned cantik sangat kan??? so, sebelum jumpa tu agak nervous.. ye lah dah 8 tahun x jumpe.. sekali jumpe, aku dah gemok.. agak segan.. Tapi dorang semua ok..
rasanya perangai gila gila masa sekolah menengah dulu ada lagi..
:))kan kan kan???? 


Ned ketengahkan budaya bajau since husband dia orang kelantan, so dia tunjukkan adat orang bajau dalam perkahwinan dia ni.. 


Ni semua budak semai la ni... Mudin, Azlan, Ema, Aida, Nieda, shukur, Sufiza, Anis, Lela, Bobo, Leeya and maryam ja ada.. :)) Fera masa on the way tu terlibat dalam exciden.. kesian dia.. but dun worry.. all is well..


Puteri Semai :))


Half of "geng dua katil"
Farah x datang sebab kerja...
Kiki and Airen entah lesap p mana



Ahad pula kenduri Nurmuthmainah... Heee... Muth pun cantik.. kan??? 


kami dan selfie tidak berpisah...



Lepas kenduri kami makan 2nd round dekat McD... Tada~~~

Hari ni lagi ramai sebenrnya.. ada Ipah, Gdut, Mingkol, and matul hari ni... :)


cantik kan????

semalam kak faz tunang :) tahniah kak Faz.... 

so, selamat berbahagia untuk semua.. moga berkekalan hendaknya... saya sangat mengantuk!

0 comments:

Powered by Blogger.