KK again?

So 4 weeks in a row, saya pergi KK setiap Weekend. Sebenarnya malas giler nak pergi, tapi sebab kan kesian dekat adik aku Gudu who carving for McD so much, I have to endure my carving for sleep! Huh. pagi pagi kami sarapan dekat tempat biasa. Sebab sarapan pukul 9 pagi, rasanya x tak payah la nak makan McD awal kan? kami pergi tengok Movie!! The Melficient!!!

Yeay!!! dah lama tak tengok muvie, last time pergi rasa tengok Lone Ranger kan? :) lepas nengok wayang then kami windows shopping sikit, lepas tu la baru makan McD


Candid yang di wassup oleh Nieda. Sengal makcik ni.. saya dah keluar McD baru dia pegy wassup. 

Okeh. Fine Nieda Fine!!! Tapi lepas tu sempat je jumpa dekat One Borneo.. hik3. Entah kenaapa tidak terperasankan kw masa tu.. Lapar Kut~~

0 comments:

Powered by Blogger.