Jam baru :)


Lepas accident tahun lepas, saya bercadang untuk tukar jam tangan yang baru. Sebab jam yang ini ada calar kesan accident tu. Tapi setiap kali saya pegy kedai jam, tengok jenama B.U.M nothing fits me. So, saya bersabar and tunggu design baru. Even my family bila pergi kedai jam, dorang akan tengok if the latest design matches my style. They know me well kan? but sadly, there is none! saya suka jam ni, sangat suka. Tapi, I want new watch. (mengada!)
\So last week baca blog NameeRoslan dia post pasal jam MEM ni. apa yang menarik nya, jam mem ni kita boleh dapat style counterclockwise, ikut arah tawaf.


My new watch. Counterclockwise, arabic, and don't worry, jam ni memang mampu milik. they have limited adittion also, for this FIFA worldcup. ermmm Tapi ceritanya macam semalam la.. belikan haziq jersi Spain, turn out spain kalah semalam 5-1. hoooo tak tahu la haziq pakai ke tidak jersi tu malam ni dekat closing ceremony Kaamatan 2014... 


0 comments:

Powered by Blogger.