Fathiyah yang baru khawin

Alkisahnya semalam.. aku sempat lagi buka wassup kan...
ternampak mesej Fath dekat group wanita palapes..



so saya ni pon cuak la...
Apa yang dasyat??? 
macam macam la dalam pala otak aku ni..
at the same time sempat lagi aku fikir...
Fath ni rindu sangat ke kat aku nak mimpi bagai kan...
ni jawab Fath


gler kan??? bengong gler mimpi Fath..
dah la dia baru ja kawen..
pastu laki dia pon aku kenal jugak..
Homaigad homaigad..
seryesly xtw nak respon ap..

dulu pernah jugak jadi macam nni...
Laki Mimi... Mimi ni kawan aku yang kawen ngan kawan aku Ardy..
so ceritanya.. satu hari Ardy kol aku.. dia cakap dia mimpi aku bermadu ngan MImi..
dia gila ke apa??
aku terus block dia dan bini dia.. hahah dari facebook.. 

0 comments:

Powered by Blogger.