wednesday.

Its wednesday.. and I am working. don't ask. I don't like it here. 
bosan bosan bosan.. mengantuk pulak tu..
dalam ofis ni ada tiga orang.. tapi semua nya macam bz.. 
except for me.. yang dorang tak bagi kerja.. what?
okeh.. 1st week kan kononnya.. lucky bos belum naik.. hugh

ini cerita pasa kucing. Last week, ada sekor kucing jantan ni gaduh ngan kucing kami. Elsa.
kesian gila.. sampai berdarah kucing kami dibuatnya..
Nasib baik mak aku sempat selamatkan.. dah bawak gi klinik da..
2 hari juga dia duk diam diam dalam kandang dia..
kesian giler... nak nanges (T.T)
abang aku + adik aku bawak gi VET. kena injek 2x... kesian dia.. 
sebab kan aku merah sangat dengan kucing jantan sebelah rumah tu,
aku amik senapang air adik aku Dylan.. 
senapang air tu besar... laju pulak tu... memang seronok..
senapang tu aku isi air siap siap..
and last last night.. masa tengah bersihkan belakang rumah. aku nampak kucing tu...
haha aku tembaklah guna senapang aku...
puas hati!
hahahahhah
tapi tulah, mana boleh buat jahat kan.. dengan kucing pulak tu...
memang dah nature dia macam tu...
pagi esoknya aku bangun, mak aku bising.. 
aku lupa tutup paip air.. habis air dalam tangki..
kih34 kbai

0 comments:

Powered by Blogger.