THG


Seminggu aku cari buku the hunger games ni. sebab lepas tengok movie the catching fire, aku x sabar mahu tahu ending. hargh stress!!! keningau ni memang xde jual buku ni.. dekat KK yang ada pun book of 1, book of 3 habes. Lucky me, buku ni ada jual dekat Mudah.my...
RM 60 Including postage. Murah bukan???
and now, Aku baru habis baca catching fire. 2nd book..
aku baca dari 1st book.. sebab movie tak cerita semua of course..
buku ni exciting gler.. sampaikan ada satu masa aku tengok TV
and dalam kepala otak aku something is missing...
ok fine.. x releven...
 k la bay

0 comments:

Powered by Blogger.