The hunger games




Tahun lepas, the hunger games, kena tayang dekat astro almost everyday.. dan masa bosan tu saya layan la juga and it's not bad at all. boleh cakap best jugak. ceritanya dalam the hunger games ni, 24 orang dari 12 district kena fight each other and only one will remain alive. that scary kan? sampai satu masa, crane ubah suai sikit rules dalam the hunger games ni yang membolehkan dua orang boleh hidup as long as the come from the same district. at the very end of the show, crane changes the rules again, but Katniss managed to keep herself and Peeta alive. ceritanya macam macam taw, Peeta confess dekat orang ramai yang dia suka katniss, erm kisah 12 district yang kena tindas dengan Captiol. dan Katniss ada dalam hunger games pon sebab mahu selamatkan adik dia.
dan last week, the hunger games :catching fire ada dekat astro best.. and believe me catching fire lagi best!!!!
dan sebab ini juga saya tidak sabar untuk ending dia..
saya merengek dengan mama, minta dibeli buku the hunger games ini,, since keningau memang tiada la buku ini.kena pergi KK.. huh..
sepanjang 3 hari, asyik tengok cerita ni saja... adik aku bb banyak tanya sebab dia x tengok yang first movie. Bosan aku melayan..

0 comments:

Powered by Blogger.