Menganggur, Suri RUmah, Elsa

First of all, my internship finally done. Only the report is not yet submitted.
Huarghhh I tengah dalam process.. This monday InsyaAllah...
And Now I am officially suri rumah sepenuh masa.. :)

I kinda Set myself a challange. ahaks.. satu hari satu resepi... tada~ It was fun... 
Skill memasak semcam better everytime. Pui! boleh muntah
as you guys can see, that's my mentor. Buku resepi yang kami beli dekat popular baru baru..
These two books cost RM50..
hak3.. semoga bermanafaat... nampaknya buku ni yang aku khatam dulu dari buku yang aku pinjam ecah dulu...
sorry cah.. bertahun gak pinjam buku tu :)



and.. Meet Elsa...

 New family member.. memula nak bela kucing parsi.. gila berangan kan??
rupanya kucing parsi ni gila la mahal kan...
and nasib baik rumah jiran makcik aku ada nak bagi anak kucing.. sangat cumel.. macam aku.. pui! muntah 2x
Actually mak aku nak kucing sebab nak bagi terapi dekat adik aku Dylan..
Macam yang kamu tahu, DYlan ni jenis yang cepat bosan..
dan sebab bosan dia suka cari gaduh.. bukan ngan aku ja..
ngan semua orang... setiap hari pulak tu..
ada ja nak gaduh.. hypreactive lain lagi ceritanya...
So far I think bela kucing ni pilihan yang tepat untuk dia..
sebab kami dah jarang gaduh.. JARANG sangat pulak tu...
Alhamdulillah...

Sebenarnya aku ada banyak lagi cerita.. tapi tengah tengok My love from the star marathon, aku jadi malas.. till the. Xoxo..


0 comments:

Powered by Blogger.