Masih belum yakin.

AKu sebenarnya...
ingin membuat bisnes online..
konon bisnes...
Sebenarny dah lama nak buat..
dulu tak tahu macam mana..
sekarang dah ada idea... copy idea si arbaya..
And Alhamdulillah... dah ada dah pon..
tu pon si Arbaya jugak bagi cutomer ida seorang ke aku..
so.. aku fikir baik aku buat benda yang sama..
itu kira copy paste ka??
and that is why aku masih tidak confident sepenuhnya...
Tapi aku masih mahu... mahu dan mahu..
dan jugak... aku malu nanti dipersendakan oleh mereka meraka yang lain..
owh.. rupanya aku ada masalah rendah diri..
dan aku memang rendah...
kiranya ada yang membaaca ruangan ini..
biarlah saya promote apa yang saya buat ini..
dengan harapan kamu jugak promote ia..
ini baru permulaan.. permulaan buat saya di tahun 2014..
tahun yang a mat genting..
Tahun dimana saya kena bertambah kuat bila..
menjadi penganggur..
kena kuat bila ditanya bila mahu kahwin?
tahun dimana saya mahu memulakan hidup saya...
ya.. saya kena kuat..
seperti yang dipesan kepada ku.. oleh mereka mereka suatu ketika di Aminah baru baru itu..
seperti yang dipesan oleh senior yang sudah mampu menyimpan dengan hasil titik peluh sendiri..

doa kan saya... doakan saya kuat.. dan doakan saya...

https://www.facebook.com/qimpastudio/likes

https://www.facebook.com/qimpastudio/likes

0 comments:

Powered by Blogger.