TroubleShooting

Aku ni bukan la network punya student.
Aku system ngan animation ja sebenarnya
Tapi since praktikal dekat sini, network pon aku buat...okay?
before this, aku kerja luar ni, selalu nya pegi ngan c Voney.
Tapi beliau cuti bersalin.. Bini dia la!
Dan since last week, ada satu jabatan ni call..
sebab ada internet problem..
dorg call hari jumaat kay..
tapi kami x dapat pegy tengok sebab driver cuti..
katanya dorang yang mahu amik kami ni.. Tapi sampai ke petang batang hidung ppon x nampak.
aku assume, internet dorang dah ada la..
Tapi tadi dorang call balik.. sebab memang xda internet..
dengan gagahnya kami dengan bos tu.. pegy la menapak dekat situ..
Sebelum ni aku belajar network dalam subjek data com..
aku lakar dia punya switch port bagai..
department ni pon, bos aku dah bagi dia punya Network plan.. bukan tu aku mahu cerita sebenarnya..
aku mahu cerita pagi pagi lagi kami ada sana..
petang sambung balik untuk troubleshooting ja..
sehari ada kat sana.. tapi last skali, masalah nya dekat main switch. Port 15 xleh guna..
faham x? department tu ada 10 bangunan?
pagi tadi kami troubleshoot dekat 2 bangunan.. then petang baru troubleshoot dekat main switch...
faham x?

0 comments:

Powered by Blogger.