I lost my mind.as well as my iPhone

a very unfortunate event for me now..
Huarghhh stress!!!!
The worst part is, I don't even know where is that thing has been missing!!!
huargH!!!
Masalahnya.. aku selalu check email dekat situ tw..
Okeh.. facebook, twitter bagai semua dekat situ..
Iphone ni sangat penting taw!!
mana nak kol mak aku..
mana nak text member2 aku
mana nak wassup puteri..
mana nak skodeng orang..
nak check pasaran saham
arghhhh!!!
ni kehilnagan ni buat aku syak orang sekeliling aku ja.. padahal aku pergi outstation 3 tempat hari ni...
lagi teruk aku syak TOYOL yang sorok...
amboi..
macam ni kisahnya... Pagi tadi aku bangun dalam keadaan mamai..
sebab penat semalam ada lagi.. nampak x aku ni semakin gedix?
pastu kul 7.30 sarapan
pukul 8 dah adakat tempat keje..
Pukul sembilan pegi department kejeraya..
pukul 9:30 pegi tenom..
masa dekat PD tenom tu aku baru sedar aku xde benda tu...
dan sekarang ni... masalahnya aku tak ingat bila last aku nampak phone aku..
aku rasa aku x bawak pegi tempat keje...
aku RASA.
aku rasa aku memang x pegang phone aku lepas aku bersiap nak pergi keje...
aku RASA pulak amat impossible aku tinggal phone aku macam tu saja...
mesti aku dah mereng skunk kan?
doakan aku jumpa phone aku taw...
banyak benda penting dalam tu...



0 comments:

Powered by Blogger.