Fisioterapi

Aku skunk ni kena pegi fisioterapi.. dan setiap minggu tu lah kena gaduh ngan doktor..
bukan gaduh pon... aku selalu tolak tangan dia yang tengah memisio kan aku ni..
Pesakit yang lemah katakan...
So far Alhamdulillah... tangan dah boleh bengkok ke 95 degree..
yang lain sila bersyukur tangan anda boleh bengok dengan normalnya...
Alhamdulillah...
dekat situ.. well, ada ramai juga patient yang ada...
dan semuanya kuat semangat..
actually.. aku jadi lebih sedar.. And realize the pain that they have to go through.
berharap sangat dorang sembuh sebab macam aku bila dah sembuh,
sangat bersyukur dalam setiap masa yang ada...
Even makes me happier than ever.
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah...

0 comments:

Powered by Blogger.