me dan kerja...

Ehh lama tidak bercerita pasal kerja. Ntah la sebab dulu banyak ragam customer yang aku jumpa kut.
Sekarang ni ada jugak customer.. Tapi semua kakitangan kerajaan..So sangat bersopan santun..
And aku pon automatik la jadi sopan.. heeee
aku sopan ya..

yang seronoknya kerja aku ni bila aku kena outstation..
Yeah terkeluar jugak dari office ni kan..
So far, Alhamdulillah.. memang apa yang aku belajar selama dalam uia tu banyak membantu..
Alhamdulillah...
Ada masalah dengan joomla saja la sebab saya malas..
heih pemalas!!! Pemalas!!!

Bila dah kerja ni, mula la tengkuk nak sakit bagai..
sebab kena mengadap PC saja..
ye la.. aku nak mengdap apa pla??? oFficemate??? Hamboi...
macam gila kan???

okbai

0 comments:

Powered by Blogger.