hendak berbuat apa

currently dalam office dan badan dah sengal dah rasa duk lama lama menghadap PC...
Sudah tidak mampu meliat ke joomla..
Alhamdulillah report untuk empat minggu dah setel. Dah hantar dah pon.. yeay!! nyata aku memang seorang yang pantas..
Wau dah sebulan aku praktikal...
Lima bulan lagi...
wah kaw la.. dah start countdown!!!
student berjaya katakan...
waooooohh baru 5.45... hish

Aku praktikal ni selalu lambat masuk taw..
5-15 minit lewat..
saja ok. Sengaja..
Sebab biasalah budak praktikal.. bukan ada kerja sangat pon...pastu kat government pla tu..
xde elaun kan?? so x payah risau pasal gaji buta.. (boleh ke mcm tu???)

Kejam sungguh jahat... eh... 4.47???
adoyaiiiii....

0 comments:

Powered by Blogger.