lapar

Rasa nya kawan kawan rapat aku memang tahu bila aku lapar aku dah macam monster..
Hee. selalu sangat marah bila lapar..
nampak x iklan sneakers yang baru?
"you are NOT you when you hungry"
Lebih kurang macam tu lah..


Selama ni aku kat rumah kan x pernah lapar..
Jangan kan lapar.. Even waktu tak lapar, Bila aku bosan aku buka peti sejuk..
*saja* hobi kay..
Itu mak aku faham sangat sangat la tu..
yang mak aku tak faham bila aku lapar..
sebab beliau x pernah nampak aku ni lapar..
Heih dasar gemuk!!!!

So sekarang ni bila dah masuk keja,
Lain pulak ceritanya..
Sebab breakfast, then gi kerja, Balik lunch, kerja then balik masa teatime
Masalahnya, masa minggu pertama aku kerja..
Aku sangat lapar waktu pukul 12 tgh..
Break pukul 12.30...
so bila dah sampai umah.. aku makan macam orang kebulur yang ada bela jin..
ok?
then petang kalo aku balik umah x minum pape petang tu,
aku menggigil.. macam orang yang berpenyakit kurang gula dalam badan..
seryes...
Takutkan??
Dah bila macam tu..
mak aku pagi2 suh aku makan nasi, then bawak jajan gi tempat keje..
Supaya aku x kebulur..
heihhh GEMUK!

0 comments:

Powered by Blogger.