Alhamdulillah

Hai.. saya tengah praktikal..
Tapi ada satu PC tu nak copy 17Gb needs 40 minutes to complete..
So I Curi tulang.. Okeh?
Hari ni hari jumaat... Semalam baru buat 1st week report..
Nasib baik ada kawan2 yang sedia membantu
Bagi aku rujukan.. Heee thanx kengkawan..
Semalam jugak aku rasa sedikit down,
Sebab sebelum ni, Technician tanya aku, pandai format PC ke??
Aku jawab tak tahu..
standard la sebab aku x pernah buat dalam kelas..
Lainlah kalau laptop sendiri,
ada jugak la sekali dua aku pegy jahanamkan ia..
then semalam beliau tanya lagi,
Pandai tak sambung wayar cable ngan kepala cable..
Of course lah tidak tahu....
then aku terfikir, aku je ke budak praktikal yang jawab tak tahu for every technical problem??
Aku je ke?? Nyanyi lagi down masa tu..
Baby are you down down down.. down~~~~
then aku buzz Zati.. since aku nampak dia ja kat FB tu..



Rasa lega x???
Kkan3? thanx Zati... Confident sikit lepas tu...


*Tengah buat Plan.. Ada 2 Plan.. Mohon doakan keduanya..

2 comments:

Anonymous said...

omg. kenapa terlalu lambat aku stalk pasal kau ni.hahaha. terharu i nyah.

Qimpa said...

heheheh dah habies intern bru nmpak ye???

Powered by Blogger.