(T.T)

So, me going home again. Harap untuk masa yang terdekat in, there is no need to comeback. Tired!
Super exhausted! Currently listening to Akim song.. So agak2 apa yang ak tulis lepas ni touching2 sikit, fahamilah, persona lagu...

Alhamdulillah, mostly semua benda boleh setel. Lepas ni pu3 Pulak yang kena hantar segala forms dekat dept. Nasib baik pu3 ada.. Banyak jugak dia bebel dekat aku bila aku malas.. Heihhhhh..
Thanks puteri suryana!!love u!

Urusan eksiden hari tu pun dah sudah. Motor pon ak dah lepaskan.. Sob3 itu benda yang sangat SEDIH ok!

Semalam Izzati and sue datang lepak sekali, kak faz Pulak belanja pizza n sushi.. Heheh party..
Rasa dah lama x lepak2 mcm tu.. Bila da lama x jumpa, banyak pula story kn? Nyata dengan semua pengalaman masing buat kami berubah.. Ya.. Berubah.. Mungkin x banyak tapi aku sedar yang itu.
Sob3 .. Dah x banyak dah perangai yang keanak-anakan gila2 dulu..okeh cukup...

Fikir nak jumpa kak hetty, tapi x sempat.. Jangan kan kak hetty, dak2 palapes pon berapa kerat je aku sempat jumpa.. Ish3 macam jahat kan? Harap dorang faham.. hek34...

Aku tulis post ni masa dekat airport, and publish bila dah sampai rumah..
yeahh me home already.... tido.. ngantuk yang amat... Baru je sampai rumah.. so, faham2 la ke'zombie'an aku kali ini.... Nyto...

0 comments:

Powered by Blogger.