Anthem catfish friendzone



Agak terlambat sikit ngan Anthem..
Masa pegy pesta buku hari tu aku x sempat beli.. Dah habis.. duhhh
Bila pegy bookstore yang terdekat pon x jumpa..
susah doh..
Hari tu masa dekat KK ada jugak cari tak jumpa dan aku fed up!
SAmpai rumah aku decide tuk beli online..
Tak samapi seminggu ianya sudah ditangan aku..
cak!!!
kan senang...

Dekat rumah adalah benda yang sangat bosan..
aku dok diam dalam rumah 24 /7
kekadang je [egy rumah aunty..
selebihnya aku dekat rumah...
B.O.S.A.N!!!

Last sekali aku stuck dekat catfish and Friendzone..
Show dekat MTV channel...
Agak menarik.. dalam Catfish banyak nya tengok orang yang kena tipu dekat Facebook..
bila dorang guna profil palsu just to make friends ith others.. Pathetic isn't it?

Friendzone pla, bila dorang stuck dengan bestfriend sendiri and wish to confess their felling.
Banyaknya yang kena reject.. Kesian...

AAAAhhhhh Mampus r..

haaa... semalam dekat sini blackkout..

0 comments:

Powered by Blogger.