(T.T)

So, me going home again. Harap untuk masa yang terdekat in, there is no need to comeback. Tired!
Super exhausted! Currently listening to Akim song.. So agak2 apa yang ak tulis lepas ni touching2 sikit, fahamilah, persona lagu...

Alhamdulillah, mostly semua benda boleh setel. Lepas ni pu3 Pulak yang kena hantar segala forms dekat dept. Nasib baik pu3 ada.. Banyak jugak dia bebel dekat aku bila aku malas.. Heihhhhh..
Thanks puteri suryana!!love u!

Urusan eksiden hari tu pun dah sudah. Motor pon ak dah lepaskan.. Sob3 itu benda yang sangat SEDIH ok!

Semalam Izzati and sue datang lepak sekali, kak faz Pulak belanja pizza n sushi.. Heheh party..
Rasa dah lama x lepak2 mcm tu.. Bila da lama x jumpa, banyak pula story kn? Nyata dengan semua pengalaman masing buat kami berubah.. Ya.. Berubah.. Mungkin x banyak tapi aku sedar yang itu.
Sob3 .. Dah x banyak dah perangai yang keanak-anakan gila2 dulu..okeh cukup...

Fikir nak jumpa kak hetty, tapi x sempat.. Jangan kan kak hetty, dak2 palapes pon berapa kerat je aku sempat jumpa.. Ish3 macam jahat kan? Harap dorang faham.. hek34...

Aku tulis post ni masa dekat airport, and publish bila dah sampai rumah..
yeahh me home already.... tido.. ngantuk yang amat... Baru je sampai rumah.. so, faham2 la ke'zombie'an aku kali ini.... Nyto...

Positive day.. InsyaAllah

So Hari ni.. Awal pagi lagi aku dengan puteri ke HKL..
bangun AWAL ok!! sekian lama jadi puteri beradu sampai tengahari..
dekat hospital, biasalah ramai orang jammed pulak tu..
pening tahu!!
Agak lama jugak la.. sampai HKL pukul 9,
Balik dari HKL pukul 12 suku..
3 Jam lebih jugak..
Aku suka jumpa doktor tu..
doktor pakar.. dan memang dia yang operate  tangan aku hari tu..
Dia best!! wahhh ko La..
Agak lama juga dia bebel kat aku tadi,
ajar aku next step untuk fisioterapi..
yup.. Aku sendiri buat fisioterapi.. which yang suka banget..
sebab aku tidak perlu kesana kemari..
Susah pergerakan aku kesana kemari sebab orang lain terpaksa hantar aku kesana kemari...
hehe..
Dan tadi  beliau bagi surat untuk supaya aku ada extra masa exam tadi..
Ye la, Exam kena menulis.. Tangan yang nak menulis tu yang sakit..
huis...
So dengan sopan pergi la CELPAD bagi surat dari doktor tadi..
Then akak dekat CELPAD tu bila dengar nama aku ni dah tahu dah yang mana punya kes..
Famouskan aku.. Pergi STADD semalam pon macam tu..
Kak Yani "Oh yang budak Sabah tu"
kat Mahallah pon principal dah kenal!! Wah aku Famouss!!!
Last sekali pegy Department and General Office untuk settlekan aku punya Internship..
Yang tertangguh itu..
Kak siti bebel kat aku.. hehehe..
Sorry Kak..
Sr. Pauziah ok ja.. Sr. Pauziah cakap dia baru jadapat aku punya medical report semalam..
But everything is ok.. cuma result exam ja nanti.. doakan saya...

Alhamdulillah.. hari ni sungguh positive.. Terima kasih ya Allah...
atas perjalanan ini..

hari pertama dekat key el

rasa macam dah lama sangat aku duduk rumah.. semalam aku naik public ja dari rumah sampai la uia.. dari keningau ke kk, ak naik bas.. mama ngan uncle macam risau ja..
but it turns out well.. sampai terminal gomabk i kinda exhausted sudah! fortunately i ran into far, pija and sharul.. sharul helping me carried my lugage to aminah and far tolong angkat masa naik tangga.. owhh i'm feeling blessed and loved..  Alhamdulillah dipermudahkan segalanya..  aku paksa puteri bawak aku gi makan kat ecah.. tomyam campur of course!!! arghh penat.. and esok and lusa aku ada exams, appointment ngan Dr. mohan and bercadang pegy jual motor.. okeh.. till then

hIayaa

Alahhhh balik KL esok..
Walau seminggu ja. Aku sungguh malas!!! 
warghhh!!!Bosan..
Dah sebulan lebih ak kena layan macam princess dekat sini..
Alahai janggal la pulak...
berjauhan dari family.. 
eceh ko la..

Banyak pulak kerja dekat KL tu..
arghhh

bosan

Bosan sekali..
Mama pegy KK..
Kazen aku datang teman.. Tapi beliau dah tidur.. Esok beliau kerja..
Aku tengah tengok X-Men dekat Tv33.. Masalahnya ampun Tv3 punya iklan kemain bosan..
Then aku pon buat Neslo..
NI cubaan kedua hari ni..
Pagi tadi aku buat Nescafe.. Manual(ada kah buat air manual??)
selama ni 3 in 1.. tak pon order dekat ecah...
dan the result haahaha, Aku x minom sebab sangat sangat sangat PAHIT..
SANGAT!!! TERLEBIH nescafe...
Takpe... Practice makes perfect ma~~~
k la bye.. saja mau menulis.. bosan dan rindu..

Anthem catfish friendzone



Agak terlambat sikit ngan Anthem..
Masa pegy pesta buku hari tu aku x sempat beli.. Dah habis.. duhhh
Bila pegy bookstore yang terdekat pon x jumpa..
susah doh..
Hari tu masa dekat KK ada jugak cari tak jumpa dan aku fed up!
SAmpai rumah aku decide tuk beli online..
Tak samapi seminggu ianya sudah ditangan aku..
cak!!!
kan senang...

Dekat rumah adalah benda yang sangat bosan..
aku dok diam dalam rumah 24 /7
kekadang je [egy rumah aunty..
selebihnya aku dekat rumah...
B.O.S.A.N!!!

Last sekali aku stuck dekat catfish and Friendzone..
Show dekat MTV channel...
Agak menarik.. dalam Catfish banyak nya tengok orang yang kena tipu dekat Facebook..
bila dorang guna profil palsu just to make friends ith others.. Pathetic isn't it?

Friendzone pla, bila dorang stuck dengan bestfriend sendiri and wish to confess their felling.
Banyaknya yang kena reject.. Kesian...

AAAAhhhhh Mampus r..

haaa... semalam dekat sini blackkout..

huh?



sebab dekat rumah ada dorang ni ja..
so, bosan!!
 Bibie dengan dia punya korea and kerja rumah..
Dylan pon aku x boleh kacau sebab dia agressif..
bahaya tuk aku punya tangan ni..
Tapi Dylan pon bosan..
sebab kami ja ada sini..
good thing is, bila kami kami ja..
Aku : "Dylan, kemas kaw punya mainan ni... Letak balik tempat asal"..
dan dia menurut..
dia kemas bali mainan dia tu..
Nice...

Bila dia nampak bekas jahitan dekat tangan aku..
dia cakap tangan aku dah rosak..
ha??
ROSAK???
Powered by Blogger.