Tiba tiba

Tadi lepas kerja, aku fikir nak settle kan la aku punya esaimen..
KONON ler kan..
Aku pon lepas rehat kejap, Aku buka la segala notes yang aku ada kan..
Segala slides yang lecturer aku bagi, aku bukak ja..
Sambil2 dengar HOTfm, Aku pun mula la menulis.. Nota.. Sikit...
Tiba Tiba masa dengar HOTfm tu, ada iklan pasal THE LONE RANGER...
dan Tiba tiba, Aku ter'kol' orang  minta teman aku tengok wayang..
Tiba tiba aku dah ada kat festival city..
Tiba tiba aku nampak johnny Deep.. (hek2)
Tiba tiba aku balik dan sedar esaimen aku tak siap..
dan aku dah ngantuk.. nak tidur.. nyte!

2 comments:

Anonymous said...

ko mmg bnyk tiba2

Qimpa said...

ko tiba2 datang kenapa?

Powered by Blogger.