Family yang sebelah pantai timur.


Aku memang selalu taw balik rumah puteri..
Even dia duduk dekat besut tu.. aku memang selalu balik sana..
Kira Family dia dah macam family aku dah..
Parents dia pon aku panggil ma & abah..
sweet kan aku... =)) Kah34..
Okeh.. Alkisah nya petang tadi aku keje..
Tetiba customer yang nak bayar minyak kat aku tu, Abang Adi..
Abang si puteri ni la.. 
abang Adi kut!!!!
ntah kenapa aku gelabah gle nak mati...
seryes... dan obvious gler...
Ni semua salah puteri bila dia cakap abang Adi tu garang..
ye memang beliau garang... ye ke??maaf ba di..


0 comments:

Powered by Blogger.