lapa

pegy cafe tadi. tapi masa tu mamak corner tutup pulak. ak pon pegy la mana mana corner yang ada.
then tengok menu.. aku cari maggi goreng mamak, tapi xde, g corner sebelah.. jual western pla..
patah balik gi corner yang sebelah tu.. 5 minit meliat menu ja.. penjaga situ pun sambil main game kat enset jeling2 aku..
rasa awkward gila..
alah...
then dia bertanya aku bertanya
"nak cari apa?"
"maggi goreng mamak tak ada ke?"
"ade."
"nape xde kat menu ni"
"nape x ckp je?"
"erk" okeh...

tadi masa keje..
"rom-mel-liya" -customer-
automatik aku tengok name tag (pehal pla?)
"nama betul awak ke?"
"a ah"
"pelik"
"erk" okeh...

masa bayar milo 1kotak kat kaunter. ngan cashier..
"bpe?"
"3.60"
"haaa???"
"bukan nak amik 2 ke? satu utk saya?"
"erk..." okeh...



pou ku terbiar.. kesiann

0 comments:

Powered by Blogger.